coolbike.ro foloseste cookies. Aceasta instiintare este pentru a va mentine informat si pentru a va ajuta sa aveti o experienta de navigare placuta.

cancel

DEFINITII

Termenii si conditiile generale prevăzute in continuare se vor aplica tuturor activitatilor de promovare si vanzărilor de bunuri si servicii de către ICONCEPTUAL MEDIA SRL (ICONCEPTUAL MEDIA SRL) si orice alt partener cu care acesta are contract in acest sens (Partenerii), prin intermediul magazinului online coolbike.ro către Utilizator/Cumpărător (persoană fizică sau juridică). Termenii si conditiile generale pot fi modificate oricand de către ICONCEPTUAL MEDIA SRL si/sau Parteneri sub conditia respectării prevederilor legale.
Astfel, termenii de mai jos vor avea următorul inteles:

WEBSITE/SITE (coolbike.ro): reprezintă website-ul care are adresa de internet  www.coolbike.ro, prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informatiile privind produsele, serviciile oferite sau asigurate si promotii/campanii de informare/promovare pentru acestea, desfăsurate de către coolbike.ro.

BUNURI si SERVICII: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate pe website si in Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vanzător, Cumpărătorului.

SPECIFICATII: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in coolbike.ro precum si in materialele de informare/promovare ale acestora, oferite de către vanzător/producator, sau de către utilizatori/cumpărători, sau asa cum apar in Comandă.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează coolbike.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII si CONDITIILE prezentului website.

VANZĂTOR: societatea ICONCEPTUAL MEDIA SRL, cu raspundere limitată, avand punct de lucru in Bucuresti, strada Anastasie Panu, nr 20, ap 38, parter, inregistrată la Registrul Comertului Bucuresti cu numărul J23/1229/2009, CUI RO25593744.

CUMPĂRĂTOR: persoana fizică / persoana juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă prin intemediul coolbike.ro.

COMANDĂ: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare intre Vanzător si Cumpărător prin care Vanzătorul este de acord să livreze Bunurile si Serviciile si Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri si Servicii si sa facă plata acestora.

CONTRACT: o Comandă confirmată de către Vanzător.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si alte drepturi asociate, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

MARCI INREGISTRATE: reprezintă marcile inregistrate ale  ICONCEPTUAL MEDIA SRL sau care sunt utilizate de ICONCEPTUAL MEDIA SRL cu respectarea Legii 84/1998 privind mărcile si indicatiile geografice

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea  coolbike.ro intr-un mod contrar scopului declarat si practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii  coolbike.ro, proprietarilor/titularilor legali ai acestuia si oricarui alt partener cu care exista contract in acest sens.

Continutul site-ului  coolbike.ro
Informatiile prezentate pe  coolbike.ro au caracter informativ si pot fi modificate de către Vanzator, fara o anuntare prealabila.
Descrierile produselor pot fi incomplete insa Vanzătorul face eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai relevante astfel incat produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.
Imaginile produselor sunt prezentate pe  coolbike.ro cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila de către producatori.
Orice date specifice privitoare la stoc si starea produselor afisate, se pot obtine contactand Vanzătorul prin email / telefon la datele de contact din sectiunea Contact a  coolbike.ro.

Promotii si campanii
Promotiile si campaniile prezentate pe  coolbike.ro pot fi valabile  in  coolbike.ro si in magazinele coolbike.ro de pe teritoriul Romaniei.
Promotiile si campaniile prezentate pe  coolbike.ro sunt valabile in perioada de timp mentionata in materialele de promovare si in regulamente, unde este cazul, acestea fiind valabile in limitele stocurilor disponibile alocate.

Preturile produselor
Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului  coolbike.ro includ  T.V.A. conform legii in vigoare.
Pretul final la care Cumpărătorul poate sa achizitioneaze produsele este considerat cel din Comandă confirmata de Vanzator, cu exceptia situatiilor de epuizare de stoc sau eroare care afecteaza pretul (cf. paragraf Comenzile).
Anterior confirmarii comenzilor, preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Comenzile
Prin lansarea unei Comenzi telefonice sau electronice pe site-ul  coolbike.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica, SMS sau e-mail) prin care Vanzătorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele informatii:
a. Comanda/Precomanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
Daca Vanzătorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a Termenilor Comenzii din partea Cumparatorului. Acceptarea Comenzii de către Vanzător se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului către Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Vanzatorul nu considera in niciun moment o Comandă neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Cumpărătorul accepta si consimte ca nu exista contract in lipsa confirmarii comenzii emise de Vanzator.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail sau SMS).
In cazul epuizarii stocului pentru produsul comandat, inainte de finalizarea comenzii, reprezentantul coolbike.ro va putea oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat, in cazul in care pentru produsul comandat exista alternative.
In cazul epuizarii stocului inainte de finalizarea comenzii si lipsei unei alternative la produsul comandat, Comandă poate fi anulata fara penalitati, chiar daca a fost confirmata de către Vanzator, dar nu inainte de anuntarea Cumparatorului despre aceasta stare de fapt.

In cazul unor eventuale erori de functionare a  coolbike.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, in urma carora pretul este modificat, rezultand un pret derizoriu sau mai mic, neconform cu pretul de vanzare mediu setat de către Vanzător pentru acea perioada, Vanzătorul isi aloca dreptul sa anuleze Comandă efectuata iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati telefonic/ email /SMS asupra acestui fapt. Cumpărătorul accepta si consimte ca nu va avea drept de opozitie sau orice alte pretentii asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/contin erori de functionare, inclusiv erori umane.

Precomanda reprezintă o Comandă cu statut special pentru un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat inainte de lansare/disponibilitate fizica in stocul Vanzatorului. Precomanda  va avea aceiasi pasi ca si o Comandă normala, singura diferenta fiind la termenul de livrare care va fi stabilit in functie de disponibilitatea produsului si va fi comunicat de către Vanzător Cumparatorului la momentul inregistrarii precomenzii precum si in urma oricarei modificari a acesteia. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare si pretul produsului ceea ce ii da dreptul Vanzatorului sa modifice in orice moment si unilateral aceste informatii in website.

Vanzatorul are dreptul sa modifice si conditiile initiale ale precomenzii, dar doar dupa ce a informat Cumpărătorul cu privire la acest aspect si a primit acordul acestuia pentru noile conditii aplicabile.

Vanzatorul nu este considerat culpabil si nu i se pot imputa penalizari pentru nerespectarea conditiilor initiale sau pentru modificarile conditiilor initiale ale precomenzii, daca acestea sunt impuse de noile conditii oferite de Producator.
Cumparatorul are dreptul de a renunta in orice moment la o precomanda iar daca aceasta fost deja achitata, suma respectiva ii va fi returnata integral.

Contractul la distanta
Vanzatorul nu considera in niciun moment o Comandă neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre coolbike.ro si client este considerata data facturii fiscale emise de către Vanzator.
Termenii si conditiile generale prezente vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de către producator, importator sau distribuitor dupa caz.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de către Vanzător a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii si implicit Contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare,  in special pentru pierderea produselor sau a documentelor.

Facturarea
Pretul, modalitatea si termenul de plata, precum si termenul de livrare sunt specificate in Comanda.
Vanzatorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate conform conditiilor prevazute in Comanda, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata
Plata produselor comandate se poate face conform modalitatilor de plata acceptate de către Vanzător si conditiilor impuse de finantator in cazul platilor efectuate prin card bancar sau credit.

In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata in contul Cumparatorului, urmand a fi incasata de către Vanzător doar dupa confirmarea comenzii.

In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional. Demersurile pentru rambursarea banilor in acest caz cad in sarcina Vanzatorului, care insa nu este responsabil de termenul in care aceasta rambursare este facuta, acest aspect fiind in sarcina bancii Cumparatorului al carui instrument financiar a fost utilizat.

Vanzatorul nu este responsabil pentru politica si conditiile comerciale acordate de către finantatorii ale caror instrumente financiare de plata sunt utilizate pentru plata comenzilor efectuate la coolbike.ro.

In cazul unor erori aparute in timpul procesului de plata Vanzătorul nu are obligatia de a efectua livrarea, in sarcina acestuia intrand numai informarea Cumparatorului asupra faptului ca procesul de plata nu a fost finalizat. Vanzătorul nu este obligat sa faca demersuri de investigare asupra motivului erorii aparute dar poate oferi suport Cumparatorului in limita disponibilitatii, capacitatii si responsabilitatii acestuia.
In cazul platii online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de către procesatori de plati autorizati.
coolbike.ro NU stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Livrarea
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Termenele de livrare variaza de obicei intre 2 si 5 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa de livrare. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile lucratoare pana la termenul legal de 30 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora, inclusiv cazurile legate de aprovizionare, asa cum sunt ele definite de legislatia in vigoare pe teritoriul Romaniei.

Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de Cumpărător in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vanzător de la Cumpărătorul respectiv. Penalitatile sau dobanzile sunt excluse.

Acceptarea si transferul de proprietate
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.
In cazul in care Cumpărătorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, are dreptul sa solicite aducerea la conformitate a Produselor si Serviciilor conform legislatiei  in vigoare pe teritoriul Romaniei la data incheierii Contractului.

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, in locatia indicata in Comandă (intelegand prin finalizarea livrarii - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Dreptul de retragere
Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distantă sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distantă si contractele in afara spatiilor comerciale, fara a se limita la acestea, următoarele:

    a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si după ce acesta a confirmat că a luat cunostintă de faptul că isi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
    b) furnizarea de produse sau servicii al căror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiară pe care Vanzătorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
    c) furnizarea de produse confectionate după specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
    d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
    e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sănătătii sau din motive de igienă si care au fost desigilate de consumator;
    f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Perioada de retragere expiră in termen de 14 zile de la:

    a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestări de servicii;
    b) ziua in care consumatorul sau o parte tertă, alta decat transportatorul si care este indicată de consumator, intră in posesia fizică a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau:
    (i) in cazul in care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul sau o parte tertă, alta decat transportatorul si care este indicată de consumator, intră in posesia fizică a ultimului produs;
    (ii) in cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul sau o parte tertă, alta decat transportatorul si care este indicată de consumator, intră in posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;
    (iii) in cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua in care consumatorul sau o parte tertă, alta decat transportatorul si care este indicată de consumator, intră in posesia fizică a primului produs;

Cu exceptia cazului in care Vanzătorul s-a oferit să recupereze el insusi produsele, consumatorul returnează produsele sau le inmanează Vanzatorului sau unei persoane autorizate de Vanzător să receptioneze produsele, fără intarziere nejustificată si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care Vanzătorul acceptă să suporte acele costuri sau in care Vanzătorul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul incheierii contractului, Vanzătorul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin postă.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionării produselor.

Returul produselor
coolbike.ro ofera posibilitatea de returnare a produselor in termen de 14 zile in urmatoarele situatii:

·         Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Posibilitatea de retur NU se acorda produselor care prezinta nefunctionalitati datorate manipularii si/sau instalarii improprii, folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare, de schimbari ale starii originale a produsului, de influente naturale sau de pastrare in conditii improprii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de coolbike.ro in cazul in care produsul prezinta neconformitati rezultate din procesul de fabricatie, manipulare si ambalare pana la livrarea către client. In orice alta situatie costurile de transport pentru returul initial către Vanzător si eventualul transport inapoi la Consumator sunt suportate de către Consumator.
Nu vor fi acceptate ca retur produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau igiena si care au fost desigilate de către Consumator. In cazul produselor care prezinta semne de folosire, in baza unui raport de service, Consumatorului ii va fi restituita contravaloarea produsului din care se va scadea contravaloarea uzurii (care depaseste uzura normala, determinata de incercarea produsului).

·         Produse ce au fost livrate gresit sau fara toate componentele/accesoriile aferente. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata către reprezentantii coolbike.ro, iar Consumatorul va refuza receptia produsului. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un produs similar sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de coolbike.ro.

·         Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile de la primirea produsului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (Dreptul de retragere) . Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Produsele achizitionate de către o persoana juridica se pot returna in termen de 2 zile de la achizitie doar daca prezinta vicii de fabricatie sau daca sunt defecte.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii


Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa aiba toate accesoriile si documentele care le-au insotit la livrarea initiala, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, ciobiri, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc).

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 14 zile de la data retragerii dupa verificarea starii produselor returnate, si este posibila prin virament bancar sau in oricare dintre magazinele coolbike.ro. Suma inapoiata nu va include costul transportului initial daca achizitia a beneficiat de aceasta facilitate (acesta fiind suportat de către Consumator).

Daca rambursarea produselor sau a unui produs, in cazul comenzilor cu produse multiple, dintr-o Comandă care a beneficiat de transport gratuit determina scaderea valorii totale a comenzii initiale sub valoarea eligibila pentru transport gratuit din valoarea totala de rambursat, se va retine contravaloarea transportului oferit initial.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail/posta.

·         Adresa de e-mail pentru comunicarea notificarilor: office@coolbike.ro

·         Adresa postala pentru retur: ICONCEPTUAL MEDIA SRL, Bucuresti, strada Anastasie Panu, nr 20, ap 38, parter.

Dispozitiile OUG 34/2014 se aplica in completare.

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de către site-ul  coolbike.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (exceptie produsele din categoria resigilate daca este cazul), in ambalajele originale, dupa caz, si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor vandute si livrate de  coolbike.ro, certificatele de garantie sunt emise de către coolbike.ro pentru toate categoriile de produse. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@coolbike.ro sau la numarul de telefon 0740.319.640 in intervalul Luni-Vineri orele 09.00-18.00. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Comunicarea cu Utilizatorul/Cumparatorul
Comunicarea oficiala asumata a Utilizatorului/ Cumparatorului cu  coolbike.ro se poate face prin intermediul datelor de contact din sectiunea de Contact in functie de specificul comunicarii si prin postarea opiniilor vizavi de produse in zonele de comentarii produse.

coolbike.ro isi aloca dreptul neopozabil sa excluda sau sa ignore din canalele oficiale de comunicare, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Vanzatorul are libertatea deplina de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Comunicarea oficiala asumata a Vanzatorului cu Utilizatorul/Cumparatorul  se va face prin intermediul datelor de contact puse la dispozitie de către acestia. in cazul in care Utilizatorul/Cumparatorul  nu ofera un minim de informatii (cel putin numar de telefon valid) pentru a putea fi contactat, Vanzătorul nu este obligat sa faca demersuri suplimentare pentru identificarea acestuia si ii da dreptul acestuia din urma sa nu raspunda la solicitarile respective sau sa nu onoreze comenzile inregistrate cu date incomplete.

Vanzatorul  nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii  coolbike.ro din orice motive, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Politica de Confidentialitate si Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Site-ul  coolbike.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul  coolbike.ro. in cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului  coolbike.ro, acesta nu-si asuma nicio responsabilitate. coolbike.ro poate contine link-uri către alte site-uri.

coolbike.ro nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Modalitatile expuse mai jos se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe coolbike.ro.

In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate prin procesatori autorizati. coolbike.ro NU stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ICONCEPTUAL MEDIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe  Coolbike.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comandă declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a ICONCEPTUAL MEDIA SRL si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de către ICONCEPTUAL MEDIA SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de către acestia de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de către ICONCEPTUAL MEDIA SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora


Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa sediului central al ICONCEPTUAL MEDIA SRL, se pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel,  coolbike.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
coolbike.ro nu este de acord si nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul  coolbike.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date, comunicand acest lucru printr-o cerere trimisa la adresa sediului central (pagina Contact din coolbike.ro).
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, .ICONCEPTUAL MEDIA SRL pot furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si către Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Frauda
Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze  coolbike.ro in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI , SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI  si VA DA DREPTUL  COOLBIKE.RODE A SOLICITA ORGANELOR COMPETENTE PUNEREA IN MISCARE A CERCETARII PENALE IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat asa cum este el definit de legislatia din Romania aflata in vigoare la momentul producerii evenimentului de forta majora.

Legea aplicabila si Jurisdictia
Prezentul document este supus legii din Romania.
Eventualele litigii aparute intre coolbike.ro si Utilizatori / Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta rezolvare nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.